RO Study
👤
Alin661
Alin661
02-04-2016
Matematică
a fost răspuns
ajutor la aceste doua teme
Răspuns :
Ariana051
Ariana051
02-04-2016
-Draga floare,pot sa ți culeg nectarul tău?
-Dar de ce e nevoie sa faci așa ceva?
-Pai, tu ai nevoie de apa și de soare ca sa trăiești, și eu am nevoie de nectarul tău ca sa trăiesc.
-Bine,accept!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Volumul Ocupat In Conditii Normale De Temperatura Si Presiune, De 112 G N2. Raspunsul Trebuie Sa Fie De Forma "V = X L
Alcătuiește Un Enunț În Care Să Folosești Pronumele De Politețe Din Text Și O Formulă Revențioasă
Prezentati O Problema De Interes Public ,existenta In Comunitatea Din Care Faceti Parte (craiova)
Δ ABC ≡ Δ MNP; Δ KLO ≡ ΔEDF; Δ STU ≡ ΔXYZ; Scrie Toste Congruentele Dintre Latura Si Dintre Unghiurile Triunghiurilor Respective varog Urgent!
Fractia Zecimala 1,05 Transformata In Fractie Ordinala Inreductibila Este Egala Cu.DAU COROANA,REPEDE
2. Transcrie Enunțurile Și Completează Spațiile Libere Cu Adjective:Acolo Este O Luncă...Exemplu: Verde, Minunată...Personajul Este Speriat Din Cauza Unor Fanta
ESTE URGENT CHIAR IMI TREBUIE!!!Dau Coroana!!
Folosind Informatiile Din Text, Notează Denumirea A Trei Fructe Ale Căror Seminte Au Înveliş Tare,lemnos
Realizati Un Algoritm Pentru Rezolvarea Urmatoarei Probleme: Se Citesc Doua Numere A Si B Numere Naturale. Verificati Daca Suma Cifrelor Fiecarui Numar Este Num
Am Nevoi De Ajutor Repede Dau Coroana2 Și 3