Răspuns :
Era o zi frumoasa de iarna.Soarele tainic se ascundea printre norii cenusii.Fulgul argintiu mi s-a topit in mana.Eu am manusile cam subtiri si incep sa plang.Era ata de rece.Lacrimile mele curgeau din ce in ce mai des.Desi era frig, brazi se leganau lin in adierea vantului de iarna geros.Doar un copacel mai firav se ascundea dupa ceilalti.Tot scenariul era ca unul de basm , ca unul fermecator, care iti incanta privirea.Dupa un timp , mama mi-a zis sa intru in casa ca sa nu racesc
Intr-o zi de vara m-am gandit sa merg cu bicicleta pana la niste prieteni la un picnic. Pe drum am vazut un catelus firav cu un lantisor argintiu la gat, am luat patura din cosul de picnic si l-am invelit cu ea. Acel catel avea ceva fermecator, chipul lui nu era ca a celorlalti catelusi, era foarte tainic. Am ajuns acasa si l-am spalat, parul lui era foarte des si fin. Dupa aceea i-am dat de mancare. Urmatoarea zi m-am dus prin cartier ca sa ii caut stapanul, toata lumea a spus ca nu il stie. Am cautat stapanul catelusului toata ziua. S-a facut noapte si nu am gasit stapanul catelusiului. Mai aveam sperante pentru ziua de maine. L-am invelit cu o patura subtire si m-am dus la culcare. Dimineata urmatoare am gasit un afis cu un catelus pierdut. Eram asa fericita ca am gasit stapanul catelusului. L-am contactat imediat ce am vazut afisul.Stapanul a venit peste o ora deoarece traia foarte departe. Eu m-am intrebat cum de un catelus asa mic sa ajunga asa departe? Si asa am gasit stapanul catelusului! :)))