👤

Vreau si eu un portret al unui profesor care tocmai ce a venit la o noua scoala!Pls, este urgent!

Răspuns :

Inalt, cu parul inchis la culoare si cu o statura impunatoare, un barbat cu o eleganta aparte intra pe usa scolii, trecu pe langa mine facandu-ma sa ii admir frumosul costum de un negru intens. Neintentionat, pasii ma calauzeau pe urmele lui, abia cand am ajuns in fata cancelariei mi-am dat seama ca il urmaream. -Te ajut cu ceva, Anastasia? ma intreba o profesoara de biologie cu o voce ragusita dar calda -Nu, eu doar...vroiam sa va spun ca mi-am refacut tema, si... "Țrrrrrrrrrr."Slava Cerului, unul dintre acele momente in care te bucur cu adevarat ca se suna de intrare. Fara alte politeturi i-am intors spatele profesoarei si am plecat catre clasa. Cand am ajuns in fata usii inchise a clasei mele de la etajul 2 am ramas cateva secunde imarmurita de linistea mortuala ce domina in spatele acesteia. Apas manerul, trag de usa, o deschid si... Dincolo de usa, barbatul dichisit de mai devreme imi spune zambind: -Va asteptam, domnisoara... -Anastasia! i-am taiat-o eu inainte de a-mi rostii numele de familie pe care il detest atat de mult in urma divortului parintilor mei. -Desigur, Anastasia, te rog sa iei un loc! Multumesc! Toata ora am fost vrăjit de glasul dulce al noului profesor, ce ne arunca zmbete la fiecare inparte. Cel mai bun profesor cu siguranta!