RO Study
👤
Iuba1
Iuba1
01-04-2016
Limba română
a fost răspuns
demobstreaza polisemantisul cuvantului vatra
Răspuns :
Geomoxy
Geomoxy
01-04-2016
vatra casei
vatra sobei
vatra cuptorului
vatra batraneasca
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)cate Cifre Sunt Necesare Pentru A Numerota Paginile Unei Carti Care Are1056 Pagini ? 2) Cate Pagini Are O Carte ,daca La Numerotarea Laor S-au Folosit 3517?
Corecteaza Punctuatia: Astăzi Este Duminică Prin Urmare Mă Întâlnesc Cu Prietenii Mei. Aceştia Sunt: Dan,Radu Şi Andrei. De Obicei Mergem Să Jucăm Fotbal Dar As
Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Primele Cinci Predicate Din Textiul Urmator : a Fost Candva O Imparateasa Ea Era Frumoasa,dar Rea.intr-o Zi ,o
Ai Un Cerc Mic De Carton, O Cheie De Fier Şi Un Magnet. Poţi Oare Să Ridici Cercul De Carton Cu Ajutorul Magnetului?Cum Vei Proceda?
Povestirea Povestei Cainele Dupa Silvia Kerim .(pag.100 Manualul De Romana Clasa A4 De Tudor Pitila Si Cleopatra Mihailescu
7-[ 5200:13-5 X( 360-2 X X )]:20=2
Numar Mai Mare Cu 13
Suma Dintre Virsta Mamei Si Virsta Fiului Este Egala Cu 35. Virsta Mamei Este De Sase Ori Mai Mare Decit Virsta Fiului. Citi Ani Are Fiecare? va Rog Am Nevoie P
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvantul ,,scoala'' Sa Fie Pe Rand ,,subiect'' ,,atribut'' Si Complement Circumstantial De Loc coroana :*
Descrie Un Animal Din Cartea Rosie (denumire,aspect Si De Ce E Inscris In Carte Rosie) Plizz