RO Study
👤
Katiușa16
Katiușa16
31-03-2016
Istorie
a fost răspuns
ajutorrrrrrr(((((((((((
Răspuns :
RoxiRoxana1405
RoxiRoxana1405
01-04-2016
Hitler(Holocaust) marele razboi al lui Adolf Hitler si Evrei . Au murit peste 3000 de oameni si nu numai evrei cat si oameni sai.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei. Imi Puteti Spune Definitia Sortimentelor: Industriale, Comerciale Si Agricole. Mulțumesc Anticipat! :*
2 Look At Picture A And WritesWhere Is The Caton The RobeWhere Is The ChairWhere Is The LampIt'sWhere Are The Dothes?Where Is The Dog ?Where Is The Bed? Dau Cor
Functia Sintactica Si Valorea Morfologica A Cuvintelor Vreodata Si Cine
11). Si Se Afle Două Numere Daca Media Lor Aritmetica Este 22 Şi Primul Impartit La Al Doileadä Сatul 3 Si Restul 4
Construiti O Compunere Gramaticala In Care Sa Folositi 5 Locutiuni 2 Sinonime 2 Antonime 1cuvant Polisemantic
15.Un Pătrat Cu Perimetrul=72cm Este Echivalent Cu Un Dreptunghi Care Are Dimensiunile Proporțional Cu 8și 2. Determinați Perimetrul Și Aria Dreptunghiului
Урок 6ПРОВЕРЬТЕ СЕБЯПочитайте, Определите Тип Текста И Озаглавьте Его. Назовите Темуи Идёю Текста.Чудо (miracol) Это Радует И Удивляет Людей. Ему Не Надо Много
Vă Rog Ajutați-mă!Este Urgent!Rezolvarea Exercițiului 3 O Vreau Poză Nu Scris.Urgent!Exercițiul Este De Clasa A Zecea.
ᴇxᴇʀᴄɪᴛɪᴜʟ 1 ᴠᴀ Ʀᴏɢ!!
7 Explică Folosirea Cratimei În Versurile De Mai Jos. ,,Eu Cred C-a Obosit Pădurea, Căci Ziua-ntreag-a Tot Cantat." George Coşbuc - Pastel VA ROG FRUMOS,AJUTATI