RO Study
👤
Geniumalefic2
Geniumalefic2
31-03-2016
Engleza
a fost răspuns
dau coroana primului care rezolva
Răspuns :
Rosemary98
Rosemary98
31-03-2016
1.white shirt 2.he's wearing white trousers instead of grey trousers 3.he's wearing black trousers.Also he's not wearing a school tie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Depozit Sunt 240 T De Cereale. In Prima Zi Se Scoate A5a parte Din Cantitatea, Iar A Doua Zi Se Scoate O Sesime Din Rest . Ce Cantitate De Cereale au
Un Amestec Format Din Cu Si Mg Cu Masa De 11,2 Reactioneaza Cu O Solutie De HCl Cu Concentratia De 36.5% Si ρ = 1180 Kg/m3 Degajandu-se 0.2 Moli De Gaz. Se Cere
Va Rog Frumos Am Si Eu De Facut Propozitii In Engleza Cu Cuvintele Ghiozdan ,rigla ,penar , Guma De Sters ,
Imi Trebur Compunere Cu Titlul O Intamplare Din Vacanta URGENT
Cum Aflu Tonalitatea Unui Cantec ?
Care Sunt Parametrii Care Influenteaza Functionarea Mai Buna A Calculatorului Din Punct De Vedere Al Procesorului?
Imi Puteti Arata Un Desen Cu Turnul Eiffel (scuze Daca Am Scris Gresit) Si Langa El Sa Fie Copaci Sau Un Parc Si Undeva Sa Scrie J'taime!Va Rog!
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Un Exercitiu.Alexandra,Andreea Si Adi Au Impreuna 1600 Lei.Calculati Cati Lei Are Fiecare Daca Andreea Are Cu 200 Lei Mai Mult D
Descrieti Cabinetul De Lucru al Unui Om De Litere Contemporan:cum Vi-l Imaginati?
Gasiti Pasaje Cere Pun In Evidenta participarea afectiva A Memorialisului La intamplarile Prezente