RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-03-2016
Biologie
a fost răspuns
cate aripi are albina
Răspuns :
Roxyyyy1
Roxyyyy1
31-03-2016
albina are 2 aripi Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Notează Forma Corectă A Următoarelor Verbe: Copii/copiez, Trebuie/trebuiește, Răzuie/răzuieşte, Tăceți Aceţi, Creez/creiez, Zii/zi, (eu) Citi/(eu) Citii, (el) C
Sujet 2 Lisez Le Texte Ou L'article Puis Présentez L'idée Principale Et Donnez Votre Opinion.
2 Subliniază Circumstanțialele De Scop Din Enunturile De Mai Jos, Precizând Prin Ce Parte de Vorbire Se Exprimă. a. Instalatorul A Folosit O Cheie Franceză Pen
Fractia N(n+3)/p(p+5), Unde N Si P Sunt Numere Naturale Nenule, Este Intotdeauna?
" 17 Identifică Atributele Din Enunțurile De Mai Jos, Anali- Zând Părțile De Vorbire Prin Care Se Exprimă. Trei Fluturi De Deasupra Copiilor Au Un Zbor Agitat.
5p 4. Ecranul Unui Televizor Are Forma Unui Dreptunghi Cu Diagonala De 100 Cm. Ştiind Că Raportul Dintre Lățimea Şi Lungimea Ecranului Este 3: 4 Atunci Perimetr
Cine Imi Face Rezolvarea La Ambele Are Coroana !!!!Urgent!Dar Sa Fie Rezolvate Corect!
Conjugă La Imperativ Și Indicativ Verbele A Tăcea A Juca Și A Dormi Va Roggg Dau Coroana
Cadrul Romantic Din Poezia Melancolie?
If Baby John Is 3 Years Old And Kiki The Parot Is Siting On A Tree.What Is The Elefant Michael Doing?