RO Study
👤
Nellla99
Nellla99
19-10-2014
Engleza
a fost răspuns
o compunere scurta despre vara in engleza
Răspuns :
Ionitasanda01
Ionitasanda01
19-10-2014
The Summer
My summer was super. I read, i played games and I meet with my friends . The summer is over but next summer will be incredible!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Mai Stiu Cum Se Faceau Exercitiile Astea Cu Comparatii...de Exemplu Dintre Nr 5 Radical Din 2 Si 3 radical Din 5 De Ce Este Mai Mare 5 Radical Din 2 ? :D
1. Aflati Elementele Multimii A={x E Numerelor Intregi|-9<3x-2mai Mic Sau Egal Decat 7}2. Dupa Ce A Parcurs 2/3 Din Drum, Unui Biciclist I-au Mai Ramas De Pa
Ce Este Mai Exact O Bucla Repetitiva In Javascript? Ajutati-ma!
A,b,c,d-nr Nat Nenule Astfel Incat A/b<c/d,atunci Sa Se Arate Ca A/b<a+c/b+d<c/d
Calculati Suma Numerelor 47 Si 32.Apoi Rotunjiti Atat Numerele Date Cat Si Suma Si Diferenta Lor La 10.Ce Observati?
Urgentt!!!! Construieste 2 Enunturi In Care Cuvantul ''inima'' Sa Intre In Alcatuirea Unor Locutiuni/expresii..
Balade Culte Sau Populare ..2 Sau 3
Care Este Cuvantul Cu Inteles Opus Pt ''pierduti''?
A)Afllati Aria Unui Dreptunghi,stiind Ca Perimetrul Sau Este De 42,4,iar Lungimea Este Triplul Latimii. B)Aflati Aria Patratului Care Are Perimetrul Egal Cu 12,
Am O Ghicitoare La Care Nu Stiu Sa Raspund ! Aceasta Este: 'Corabie Plutitoare Pe Nisipuri Calatoare'.Va Rog Sa Ma Ajutati!