RO Study
👤
RexInfinite
RexInfinite
31-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Alcătuiri doua prop cu cuv noua
Răspuns :
Misterious3
Misterious3
31-03-2016
Am împlinit nouă ani .
Mi-am cumpărat o rochie nouă .
Answer Link
Mihaeladinca81
Mihaeladinca81
31-03-2016
Noua ne place mult sa mergem la teatru. Mama mi-a cumparat o rochie noua.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
18. Citiți Enunturile Și Rezolvați Cerințele.
Va Rog Repede Toate Cerințele Cine Le Face Pe Toate Are Inima Și Coroana Repedeeeeee Va Roggg
Are Loc Reactia Dintre Benzen Si Clor In Prezenta AlCl3. Calculati Volumul De Clor Necesar Pentru 2 Moli De Benzen Si Masa De Produs Obtinut La Un Randament De
14. În Rezolvarea Inecuațiilor Se Folosesc Proprietățile Inegalității Numerelor Întregi:a) Oricare Ar Fi A, B, C E Z Şi A > B, Atunci A + C>b) Oricare Ar
Masura Unghiurilor A Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu 2,3 Si Respectiv, 5.Aflati Masura Unghiurilor Apoi Natura Triunghiului.
6 Unește Ce Se Potrivește:exprimă Acţiunisubstantivuladjectivuldenumește Fiinţe, Obiecte,fenomene Ale Naturiiverbulţine Locul Unui Substantivpronumeledenumește
Pe Cercul De Centru O Si Raza R=12cm Se Iau 2 Puncte A Si B. Determinati Lungimea Coardei AB Daca M(<AOB)=90
1. A) Argumenteaza Ti O Opinie Despre Tunete, Folosind Un Preducat Nominal Si Un Complement Direct. B) Argumenteaza Ti O Opinie Despre Tunete, Folosind Un Circu
Va Rog Ajutati-ma! DAU COROANA!! URGENT!!! DAU 20 PUNCTE!!!
In Triunghiul ABC Se Stie DE||AC, BE=6 Cm , EC=8 Cm .Aflati Valoarea Raportului AD/ABVa Rog, Explicati-mi Pas Cu Pas