RO Study
👤
Andreiflo
Andreiflo
30-03-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se face ex Nr 1 dau coroana
Răspuns :
Teosiminescu
Teosiminescu
30-03-2016
1.Cati bani ii mai ramane Corinei daca isi ia o carte?
3/8 din 48=48:8x3=18 lei
2.Cati bani i-au ramas Corinei?
2/8 din 18=18:8x2=4 lei
R:4 lei
Answer Link
Jinx6
Jinx6
30-03-2016
asa...pt ca zice 2/8 din suma ramasa, nu din rest
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati X Apartine R Stiind Ca X(x La Puterea A 2 - 3x +5)=15 X=?
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Necesitatea Vizitarii Caselor Memoriale Si A Muzeelor Consacrate Marilor Scriitori
Acest Film Este Despre Un Om De La Țară, Care Este Luat De Către Nepotul Său Și Au Plecat Într-o Vacanță Unde Se Întâmplă De Multe Intamplari amuzante.V Rog Im
Care Sunt Fractiile Echiunitare Care Au Numitorul Numar Impar , De O Cifra. Ms
Buna!1Miercuri Am Test Din Algebra Si Daca Ati Putea Sa Imi Dati Si Mie Cateva Probleme Cu Rapoarte,proportii,procente Pentru Clasa VI Nu Exagerat De Grele ! Mu
Aflati Trei Numere Naturale Consecutive Impare Stiind Ca, Daca Suma Lor Se Imparte La 8, Obtinem Catul 15 Si Restul 3.
Nu Stiu Sa Calculez Sume Si Produse .. Si Am Bacalaureat Anul Acesta.. Exercitii De Tipul :1+2+3+...+2001 La Puterea 2 +2 La Puterea 2 +...+2014 La Puterea 2 ex
Suma A Dous Numere Este27.unul Din Numere Este Cu 3 Mai Mic Decat Celalalt.Sa Se Afle Cele Doua Numere? Problema Cu Metoda Figurativa Multumesc
Patru Copii Au Facut Donatii Cu Sume Diferite. Aflati Suma Donata De Fiecare Copil Daca:1)primul A Dona 26 Lei, Sau 39 Lei, Sau 51 Lei2) Al Doilea A Donat 33 Le
Ce Inseamna Ca Un Patrulater Este Ortodiagonal?