RO Study
👤
Lona2008
Lona2008
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 1 , va rog. Dau coroana !
Răspuns :
Gumi3
Gumi3
30-03-2016
De prin -compusa Și -simpla Ca-simpla Din -simpla Din -simpla Cazurile nu mă prea pricep...Sorry. ..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Tabelul: Heeelp Me Urgeeent
Completeaza Propozitiile De Mai Jos america De Sud Si America De Nord Sint Scaldatele De Apele Marii............., Si Oceanului.... Si ................ america
Dati-mi Un Exemplu De Roman (care Poate Fi Citit In Cls A VI-a) Si Faceti, In 3-4 Randuri Rezumatul Lui. Cine Da Mai Multe Exemple Primeste Coronita!!!
Da Exemple De Specii De Pasari Autohtone Ce Alcatuiesc Biocenoza lacului,a Padurii,a Parcului Din Localitate....va Rog Ajutatima Repede
Ce Inseamna Poxitia Corpului Dat
În Padure Sunt Molizi Si Brazi.Molizii Ocupa 3/9 Din Întinderea Padurii,iar Brazii 4/9.Ce Parte Din Intinderea Padurii Ocupa Molizii Si Brazii,la Un Loc?
Buna !! As Vre Rezumatul La Florin Scrie Un Roman De Mirce Catarescu
1. Cati Litri De Benzina Erau Intr-un Rezervor Stiind Ca Dupa Ce S-au Scos Doua Treimi Din Toata Cantitatea Initiala Si Apoi Inca 10 Litri , In Rezervor Au Mai
Comenteaza: La Ce Sint Bune Cartile? Imi Vine Sa Raspund La Totul La Nimic.Poti Trai Foarte Bine Fara Sa Citesti.Milioanele De Oameni Ndau Deschis Niciodata O C
Precizati Valoarea Morfologica Si Cazul Cuvintelor Scrise Cu Majuscule Din Enuntul Urmator: A Trecut Toamna , Si MULTE Lucruri Dintre CELE CARE IMI Fagaduisem