RO Study
👤
Sageata21
Sageata21
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
de povestit Bucle Auri
Răspuns :
Eli141
Eli141
30-03-2016
Păi...pentru început caută pe net sau la bibliotecă cartea,apoi uite-te pe spatele ei și îți dă povestirea oe scurt...Sper că ți-am fost de ajutoor! ;)
Answer Link
ILCI2081
ILCI2081
30-03-2016
poti cauta pe Net sau la biblioteca cartea. am inteles ca e mititica
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine X Astfel Incat Numerele A+x, B+x, C+x Sa Fie In Progresie Geometrica.
1 Roman . Incercuieste Raspunsul Corect :
La Fizica Cum Imi Dau Seama Cu Trebuie Sa Fac Desenul Daca Am Si si Transformarea Izoterma Izobara Si Izocora De Exemplu : A)1-4 Izocora , Urmata De 4-5 Izobar
Un Automobil Sia Marit Viteza Cu 15/h Asta Insemnand 20% Din Viteza Initiala Care A Fost Viteza Initiala
Imi Dati Va Rog Frumos Niste Indemnuri Pentru Romani? Am Nevoie De Ele Repede. Multumesc!
Intr-o Saptamina,Cornel A Cules 138 Kg De Cirese, Iar Alina 144kg De Cirese.Copiii Au Ambalat Ciresele In Ladite De Cite 6 Kg.Cite Ladite Au Umplut ?
Am Nevoie Urgent de Un Text De Jumate De Pagina In Care Sa Argumentez Activitatile Afara Si Cele Din Casa Adica De Ce Sunt Activitile Afra Sunt Bune Sau Invers
Scrieti Ca Fractie Ireductibila 14%
Inmulteste Catul Numerelor 0, 5 Si 9 Cu Catul Numerelor 48, 6 Si 8
La Fizica Cum Imi Dau Seama Cu Trebuie Sa Fac Desenul Daca Am Si si Transformarea Izoterma Izobara Si Izocora De Exemplu : A)1-4 Izocora , Urmata De 4-5 Izobar