RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati ecuatia
x la 2=1
Răspuns :
HerminaAnaMaria
HerminaAnaMaria
30-03-2016
x²=1⇔x²-1=0⇔(x+1)(x-1)=0 cu solutiile:x₁=-1 si x₂=1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Campul Lexical Al Cuvantului Muzica
1)Suma A Doua Numere Este 32 Intregi Si 5/12.Afla Numerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Mai Mic Decat Celalant 9 Intregi Si 7 /12.2)Media Geometrica A Numere
Aratati Ca Numarul B= 5xy + X3y + Xy7 Este Divizibil Cu 3, Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y, Cu X Diferit De 0Aratati Ca Numarul C= Xy + Yz + Zx Este Divizibil Cu 1
Un Elev Citeste In Prima Zi 240 De Pagini In A Doua Zi Citeste 30% Iar In A Treia Zi 10%. Cate Pagini Are Cartea Citita? Multumesc Anticipat
1.Rezultatul Calculului [tex](-1) ^{101}+(-7) ^{0} Este.. [/tex] (cu Rezolvare)2.Daca (a,b)=5 Si [a,b]=60 , Atunci A*b=... (cu Rezolvare)3.Daca X/y=3/8 Si X+y=
1)Formează Familia De Cuvinte Pentru Cuvantul ''a Imagina''2)Demonstrează, În Minimum Trei Enunțuri, Omonimia Cuvantului ''mană''3) Recunoaște Valoarea Morfolog
Prin Ce Metode Chimice Poate Fi Separat Fenolul De Ciclohexanol ?
Am Si Eu Nevoie Sa Imi Traduceti Din Italiana In RamanaTogliere Il Pentolino Dal Fuoco ,versavi Il Preparato Per Fondo Torta E Amalgamarebene Il Totto
Intr-o Vaza Sunt Trandafiri Albi Si Rosii. Numarul Trandafirilor Rosii Este Cu 3 Mai Mare Decat A Celor Albi. Se Iau La Intamplare 2 Trandafiri. Probabilitatea
Propozitie Cu Indicat Sens Conotativ