RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Agumentati ca Soarele si Luna este legenda
Răspuns :
Deeadeiuțadey
Deeadeiuțadey
30-03-2016
opera soare si luna e o legenda deoarece contine elemente fantastice acolo arata ca soarele si luna s-au iubit si mama lor i-a desp si de asta nu se mai pot atinge
mai continui tu
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Cuvinte Formate Prin Compunere Cu : Aero- ,geo- .micro- , Pseudo-, Auto-, Hidro-, Orto-, Tele-, Bio-, Macro-, Poli-, Zoo-,
Cum Se Scot Si Cum Se Introduc Intregii In Fractie
Ofrra Cate 5 Exemple De Verbe Apartinand Celor 4 Conjugari
Impartirile Cum Se Fac Unele Sub Altele Explicati Va Rog Coroana! Astept Raspunsuri!
Va Rog Ajutatima !!!!
Cum Afla Inaltimea Unui Triunghi Stiind Doar Ipotenuza Si O Cateta??
Intr-o Solutie Ce Contine 72 G De Miere Dizolvata S-a Adaugat Reactiv Fehling. In Urma Reactiei Glucozei Din Miere S-au Format 10,8 G De Oxid De Cupru I. Determ
Se Da Un Trapez Dreptunghic ABCD AB║CD , Cu DC=5cm Si AB =10cm Iar M (∡A)=30 Grade. a) Completati Figura Cu Proiesctia Lui D Pe AB b)Calculati AD , CB Si Diagn
La Electroliza A 800 G Soluție A Sulfatului Unui Metal Divalent, De Concentrație Procentuală Masică 8%, S-au depus La Catod 19,2 G Metal. Prin Soluție S-a Trecu
Am Nevoie Ca Substantivul Floare Sa Fie In Toate Cazurile Si Functiile Sintactice Ale Substantivului! Ofer 100 De Puncte Si Coroana! Va Implor Am Nevoie Urgent