RO Study
👤
Ticarat
Ticarat
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce este campul lexical
Răspuns :
Lorenaemilia9
Lorenaemilia9
30-03-2016
Campul lexical sunt cuv. care apartin acelui cuv. ex. casa mobilier,pat,etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Circle The Correct Answer: Duke Is.................... A) Allie's Friend Noah Is......... A) Silly And Romantic Lon Is.. ............A) Funny And At The End Of
Ordonați Descrescător Numerele A) -7 +2 0 -11 +9 -4 5 B) | 100⁰ | + | 5 | - | -10 | - | -57|⁰ |-3|² 7 |-²| -|-7|²
*Înainte De A Îndeplini Lucrarea,citesc Cu Atenție Descrierea Fiecărui Experiment. *Am Luat Cunoştinţă Cu Tehnica Securităţii Şi Mă Oblig Să O Respect. Nr. Şi D
VA ROGGGG REPEDEE PLSSSSSSSSSSSSSSS
4. Completapi Cu Unul Din Semnele , > In Spatile Marcate Cuㅁ. A) C)
Am Nevoie Neaparat La Acest Exercițiu
Realistul - Va Prezenta Situația Existentă; Va Identifica Problemele; * Va Căuta Soluții Argumentate. Din Textul O Locomotivă Și O Gară După Tudor Arghezi v-o
(2p) (3p) 2. Se Consideră Expresia E(x)=x²+2x+3, Unde X Este Un Număr Real. a) Arată Că E(x) = (x + 1)² + 2, Oricare Ar Fi Numărul Real X. b) Determină Numerele
XIV.3.81 La Un Joc De Tragere La Țintă, Andrei A Obţinut Un Anumit Număr De Puncte. El Imparte Acel Număr La Diferența Numerelor 5 002 Şi 4 998 Și Adună Produsu
Înlocuiți Prima Consoană A Cuvântului Scris Pe Floare Cu Consoanele Potrivite, În Ordine Alfabetică, Pentru A Obține Cuvinte Noi.