RO Study
👤
Ticarat
Ticarat
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce este campul lexical
Răspuns :
Lorenaemilia9
Lorenaemilia9
30-03-2016
Campul lexical sunt cuv. care apartin acelui cuv. ex. casa mobilier,pat,etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Kg De Rosii Si 4 Kg De Cartofi Costa 10 Lei.Aflati Cat Costa Un Kg De Rosii Si Un Kg De Cartofi Stiind Ca Kg De Rosii E Cu 0,5 Lei Mai Scump Decat Kg De Carto
Buna!! Ajutor!! Corecteaza Punctuatia astazi Este Duminica Prin Urmare Ma Intalnesc Cu Prietenii Mei.acestia Sunt:Dan,Radu,Andrei.De Obicei Mergem Sa Jucam Fotb
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele Des,rau,rece,usor Sa Fie Adjective Si Adverbe . Adica O Propozitie Cu Des. De Exemplu Intr-o Propozitie Sa Fie Adjectiv S
Construiti Un Dreptunghi Cu L=4cm,l=3 Cm.Masurati Lungimea Diagonalelor.Cati Centimetri Are Fiecare?
Scrieti Trei Litere Care Au Axa De Simetrie Plizzzzzz Ajutatima
Am Trecut La Biologie La Lectia "Dezvoltarea Durabila" Si Am De Facut O Compunere Cu Titlul "Cum Va Arata Orasul Meu Peste 35 De Ani" CEVA IDEI?
A Mâzgălit Cu Sens Opus
Suma A Doua Numere Este 721.Unul Dintre Termeni Este Cu 343 Mai Mic Decat Suma Afla Al Doilea Termen.
1)cel Mai Mare Numar Natural Care Apartine Intervalul (3,9]este Numarul ..2)Perimetrul Unui Patrat cu Latura De 8cm Este Egal Cu ...cm3)In Tabelul De Mai jos
O Banca Acorda Dobanda De 10 % Pe An . Ce Suma De Bani A Dedus Ionel Daca Dupa Un An Are In Cont 1210 Lei ?