RO Study
👤
DanylolGT
DanylolGT
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Costache Negruzzi ce ani ? DAU COROANA :)
Răspuns :
Аноним
Аноним
30-03-2016
Costache Negruzzi : sa nascut in
1808
a decedat in 24 august 1868
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
ABRAMBURICI
ABRAMBURICI
30-03-2016
Costache Negruzzi s-a nascut in 1808 si a murit in 1868.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog, Ajutati-ma !!!dau Coroanaasociază Noțiunile Din Cele Două Coloane Aa. Celule Gliale B. Țesut Conjunctiv Striatec. Fibre Musculare Stria
Amalireasa Substantivele Si Adjectivele: A Cirut Zapada Moale. Animalele Silbatice Gasesc Tot Mai Greu Hrana. Iepurii Zgribuliti Sapá Galerii Pe Sub Zăpada Albă
Mpare Care, Adunate, Sa Aib . Avem 5 Numere Naturale Nenule. Se Ştie Că Suma Primelor Două Numere Este Un Număr impar Şi Suma Ultimelor Trei Numere Este Un Numă
Va Rog Frumos Ajutați Ma Va Dau Coroana Si 5 Stele
O Boală Între Bolile Cromozomiale Și Bolile Cu Transmitere Sexuală !mă Ajuta Cineva?
Am Nevoie Urgent De Ajutor Vă Rogredactează Un Text De Minim 150 De Cuvinte,in Care Să-l Caracterizezi Un Personaj Din Textul Dumbrava Minunata,de Mihai Sadove
Present Simple Tense
7 Muncitori Termină O Lucrare În 108 Zile. În Cât Timp Vor Termina Aceeași Lucrare 9 Muncitori? Va Rog Dau Coroana
3. Din 31 Cutii A Câte 20 Pachete De Biscuiti Fiecare S-au Vândut 196 Pachete.. Câte Pachete Au Rămas?
8. Analizează Verbele Din Fragmentul Dar, Indicând Modul, Timpul, Persoana Şi Numărul La Care Se Află.. " Frunza Işi Simţi Puterile Slabite. Cateva Tovarase, Sm