RO Study
👤
Puticul
Puticul
30-03-2016
Limba română
a fost răspuns
asemanator cuvantul fierte
Răspuns :
Olivia13
Olivia13
30-03-2016
fierte-gatite,clocotit
sau la figurat suparat ,mahnit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trece Verbele Nepersonale Subliniate An Coloana Coresponzatoare; Am De Scristrei Exerciti Venea Plangand Umbla Cantand Poezia Citita E Lunga A Citi E Foarte U
Determinati X‚ Y Apartine Multimii Nr Nat‚ Stiind Ca 3•x•y-2y=38 Si X•y+2=16.
Comparati Lupta De La Posada Cu Cea De La Rovine Si Indicati Doua Asemanari Si Doua Deosebiri..
Am Si Eu Nevoie Urgent De Statele Si Capitalele Din Asia De Est Si De Sud-est Va Rog Frumos Dau Si Coronita!!!!
Un Con Circular Drept Are Sectiunea Axiala Un Triunghi Echilateral De Latura 8√3cm . Inaltimea Conului Este Egala Cu ....cm Ajutor
Dau Coroana! Ma Ajutati La Ex 3.
Un Triunghi Al Carui Llinii Mijlocii Au Lungimile Egale Cu 8 Cm 10 Cm Si Respectiv 12 Cm Are Perimetrul Egal Cu
Trapezul ABCD, Cu AB || CD, Are M ( < A ) = 78grade, Iar M ( < B) = 53grade. Calculati M ( < C ) Si M ( < D ).
Dan Și Mihai Arunca Cu Mingea La Coșul De Baschet. Copii Au Stabilit Următoarele Reguli La Joc. ..fiecare Copil Arunca Cu Mingea De 8 Ori,,,,,pt O Aruncare Core
Doua Unghiuri Sunt Adiacente Complementare Aflati Masura Lor Stiind Ca Masura Unuia Dintre Ele Este Cu 40grade Mai Mare Decat Masura Celuilalt