Răspuns :
a-b=3.8 a=3.8+b a=3.8+b a=3.8+b a=3.8+b a=5
a+b=6.2 b=6.2-a b=6.2-3.8-b 2b=2.4 b=1.2
a*b=6
a+b=6.2 b=6.2-a b=6.2-3.8-b 2b=2.4 b=1.2
a*b=6
Este o ecuatie care se rezolva cu ajutorul unui sistem.
a+b=6,2 2a= 10
a-b=3,8 Adunam aceste doua ecuatii si obtinem :a+b=6,2
echivalent cu a=5 echivalent cu a=5 echivalent cu a=5
5+b=6,2 b=6,2-5 b=1,2
axb=5x1,2=6
a+b=6,2 2a= 10
a-b=3,8 Adunam aceste doua ecuatii si obtinem :a+b=6,2
echivalent cu a=5 echivalent cu a=5 echivalent cu a=5
5+b=6,2 b=6,2-5 b=1,2
axb=5x1,2=6