RO Study
👤
Biagggkfk
Biagggkfk
29-03-2016
Limba română
a fost răspuns
mi-e dor de ea asa se scrie dezlegat??
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-03-2016
Se scrie dezlegat .
asa : mi-e dor de ea .
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
Luana05
Luana05
29-03-2016
Da asa se scrie.
:
Mi-e dor de ea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Tuturor Numerelor Naturale De Două Cifre Dintre Cel Care Puțin O Cifra Este Egală Cu 2
Al 31 Lea În Engleza
VA ROG!dau Coroana.Aflati Raza Sferei Inscrise Si A Celei Circumscrise Unui Con Cu Sectiunea Axiala Triunghi Echilateral De Latura A.
Alegeti Forma Corecta A Urmatoarelor Adjective: Idei (ambigue/-ui) Si Demersuri (analoge/ -oage)
Este Falsă Informația Despre Componentele Lichenului a) Ciuperca Absoarbe Apa Cu Sărurile Minerale b) Alga Face Fotosinteză c) Ciuperca Produce Substanțele Hrăn
Propozitie Cu ,,straie Noi " , ,,par Inflorit", ,,cruci Mititele". Plz...urgent!!!
[tex] \frac{4}{5} {x}^{2} = 45[/tex]va Rog Frumos
A. Numiti 3 Regiuni Cu Valori Ridicate Ale Densității Populației:b. Numiti 3 Regiuni Cu Valori Scăzute Ale Densității Populației;C. Precizati 3 Factori Care Inf
Citeste Expresiile De Mai Jos Si Alcatuieste O Mini Compunere Dupa Imaginea De Mai Sus Utilizind Expresiile Plastice....primavara Zimbitoare A Sosit;soarele Dul
Elevii Clase A-IV-a Au Colectat 45 Kg De Cătină Iar Elevii Clasei A-III-a O Cantitate De Trei Ori Mai Mica.Stiind Ca Intreaga Cantitate A Fost Asezata Un Mod Eg