RO Study
👤
Boss284
Boss284
29-03-2016
Matematică
a fost răspuns
media aritmetica a numerelor: 0.5;0.9;1.2si3.12
Răspuns :
Elybeli321
Elybeli321
29-03-2016
Ma=(0,5+0,9+1,2+3,12)÷4 =1,43
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Patru Numere Naturale Stiind Ca Primul Este O Cincime Din Al Doilea,al Doilea Este O Treime Din Al Treilea ,al Treilea Este O Doime Din Al Patrulea,
Un Siloz Are Forma De Cub Cu Muchia De 3 M. A) Cati M Cubi De Cereale Sunt In Siloz Daca Acesta Este Umplut 2\3 Din Volumul Sau ? b) Cerealele Sunt Transportate
1.Suma Dintre Dublul Unui Numar Si Jumatatea Lui Este Egala Cu 25. Atunci Numarul Este.....?2.Intr-o Clasa Sunt 32 De Elevi , Baieti Si Fete. Daca Baietii Sun
Redacteaza O Compunere De 2 Pagini Despre Un Moment Din Copilaria Noastra In Care Sa Descrieti Sugestiv Naivitatea Dar Si Inocenta Noastra.
Pt Un Spectocol S-au Adus Un Nr De Scaune.ele Pot Fi Asezate in Randuri De Cate 26 Sau Toate In Randuri De Cate 32.cate Scaune S-au Adus, Dc In Prima Varianta A
Media Aritmetica Si Media Geometrica A Nr : A=3-radical Din 2 si B=3+radical Din 2
,,Sa-mi Infulec Prima Carte'' Ce Figura De Stil Este, Si Cum Sa O Comentez Succint?
Despartiti Frazele In Propozitii Si Analizatii-le(daca Este Subiectiva,predicativa....):"mi Se Parea ca Potcoavele Cailor Tacanesc Asurzitor si-mi Venea Sa Sc
Impartind Un Nr La Altul Obtinem Catul 5 Si Restul 3.Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Este Cel Mai Mare Nr Ce Se Imparte Exact La 5 Si Este Mai Mic De
Spuneti-mi Va Rog Cateva Teme Literar-filosofice.