RO Study
👤
Bianca216
Bianca216
29-03-2016
Limba română
a fost răspuns
urgent 5 propoziti cu nai.dau coroana
Răspuns :
Nustiu1111111
Nustiu1111111
29-03-2016
Sunetul unui nai mi a înmuiat sufletul.
Un nai m a făcut să respect muzica.
Fără nai ar fi ca si cum nu as putea respira.
Naiul bunicii m a încântat foarte mult.
Un nai a cantat ca în basmele povestite de lectori.
P.S.(lector=cititor)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
You Recently Stayed At Happy Valley Campsite With A Group Of Classmates on An End-of-course Trip, But Were Disappointed With Your Stay. Look At The Brochure You
Se Trezi Și Vede Un Bob De Cafea Ce Ce Amintiri Ia Trezit ? Cartea Băiatul Care Voia Să Doarmă
Completează Tabelul Cu Metode De Tratament Prin Care Pot Fi Ameliorate Semnele Gripei
+ Drapelul 2. Scrie Coordonatele Punctelor Indicate In Fiecare Figură. 9 3) Traseaza Punctele Care Au Următoarele Coordonate: A (2. 1). 8 (7, 1), C(2. 5), D (7.
2x-7 3x-10,5 5. Se Consideră Ecuațiile 2 3 Şi √15x-5√√3 = 0. Verifică Faptul Că Numărul √5 Este Soluţie Comună A Celor Două Ecuații.
În Ce Clasă Erau Cei Doi Copii Justifică Răspunsul
Analizează, În Caiet, Pronumele Reflexive Din Textul De Mai Jos, După Modelul Dat. Eu Şi Prietenul Meu Ne Întâlnim Zilnic Şi El Îmi Dezvăluie Toate Secretele Lu
Scrie Sub Formă De Fracție: O Pătrime,trei Cincimi,patru Noimi,trei Zecimi, O Jumătate, Două Optimi, Patru Șeptimi, O Șesime
6. Problemă. Pentru Confecționarea A 24 De Costume De Damă Se Folosesc Cu 21 M De Stofă Mai Mult Decât Pentru 17 Costume De Acelaşi Fel. Câți Metri De Stofă Se
6.selecteazaSelectează Din Text Trei Verbe Alcătuiește Trei Propoziții În Care Aceste Verbe Să Aibă Rol De Predicat Subliniază Subiectele