RO Study
👤
Vlad164
Vlad164
29-03-2016
Matematică
a fost răspuns
x la 2 - 49 pe 81 va rog!!!
Răspuns :
Andreeac12
Andreeac12
29-03-2016
49=7*7
81=9*9
x la 2=x*x
deci x=+- 7/9
pt ca 7/9 la 2 este 49/81
dar si -7/9 la 2 este 49/81
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 1285.daca Impartim Cele Doua Numere Obtinem Catul 6 Si Restul 4.care Sunt Numerele?
Care A Fost Primul Ocean Din Creat
O Florareasa A Dus La Piata Un Numar De Trandafiri Si De 4 Ori Mai Multe Zambile. Diferenta Dintre Numarul Florilor Este 261. Cati Trandafiri Si Cate zambile A
VA ROG URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6)Acum 4 Ani Andrei Avea Vîrsta De 6 Ori Mai Mică Decît Vîrsta Lui Mihai.Astăzi Vîrsta Lui Andrei Este De 2 Ori Mai Mi
Formulati Propoziti In Care Urmatoarele Pronume Posesive Sa Respecte Cerintele a Mea In Nominativ Nume Predicativ alor Mei Dativ Complement Indicrect
Compunere.. Care Este Locul Preferat Pentru Citit?
Ajutati-ma E Urgent!Sa Comentez Urmatorul Citat! Cel Mai Neprețuit Dar De Care Se Poate Bucura Omul Este Increderea Pe Care I-o Acordă păsările Și Celelante Ani
Cum Despart Cuv Trandavie La Capat De Rand
Analizati Urmatoarele Pronume Personale -i , Isi , L- , Eu , El , -mi , -ma , N- , -ti , -o , Le- , -ai , Ele , Ti , Te , Tine , Mi- VA ROG E URGENT PANA LA 11
Simplificati Fractia 7 La Puterea 91 - 7 La Puterea 89 Supra 7 La Puterea 92 + 7 La Puterea 91 Pana Devine Ireductibila.