RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Ex 4 si 5. Va rogg !!!
Dau coroana ...
Răspuns :
Gyulya76
Gyulya76
29-03-2016
Nu contează că sunt fără coadă,cap ai adunăm pe toți 9+6+8=23 ,iar la următoarea explicatia este o bunică si are o fata care și ea este Mama la rândul ei si are o fata ,de aceea sunt 3 persoane
Answer Link
Matematicianul9
Matematicianul9
29-03-2016
4.9+8+6=23
5.Este o bunica care a fost mama la randul ei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Poti Viziona La Un Teatru?? Va Rog Foarte Mult
Diferenta Dintre Doua Numere Este 43.estimati Valorile Pe Care Poate Sa Le Aiba Descazutul Daca Scazatorul Are Valori Cuprinse Intre 27 Si 37.verificati Prin Ca
40 De PUNCTE !Treceti Fiecare Propozitie La Prezentul Continuu, Forma Specificata Intre Paranteze. Pentru Ca Raspunsul Sa Fie Validat Corect, La Negativ Folosi
Am Nevoie Urgent De Povestea Ciobanila De Vasile Voiculescu. Va Rog !!!!
Salut Nu Stiu Ce Compunere Sa Fac Asa Ca As Dori Sa Imi Scrieti O Compunere Cu Orice Titlu De Vreo 5-7 Randuri
Buna Seara! Am Un Exercitiu. Construiti Propozitii In Care Verbul A Lua, La Conjunctiv Si Gerunziu Sa Fie Insotit De Pronumele Reflexiv "si". EXPLICATI ORTOGRAF
Vreau O Idee Inedita De Dialog! In Care Sa Pun Multe Pronume! Doar Idee,fara Dialog <) Repedeee! :*
Alegeti Forma Corecta A Urmatoarelor Adective:ambiguu/ambigu, Ambulatoriu/ambulator, Contradictoriul/contradictor, Provizor/ Provizoriu
Un Numer Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celalant. Aflati Numerele, Stiind Ca Diferenta Este De 824
In Triunghiul Abc B=90' Bc=5cm ;sinC=radical Din 3/2 calculati:cosC; Ac;ab;tgC;ctgC