RO Study
👤
Mau8
Mau8
29-03-2016
Geografie
a fost răspuns
care este importanta solului??
Răspuns :
DjFanel
DjFanel
29-03-2016
pentru agricultură pentru cărbuni
Answer Link
Catrinapopa
Catrinapopa
29-03-2016
Importanta solului reprezinta principalul de productie in agricultura.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Noteza O Asemanare Si O Deosebire Cu O Alta Opera Lecturata A Textului "amimtiri Din Copilarie"
1. Subliniază Pronumele Reflexive Din Textele Următoare Şi Analizează-le În Tabel. a) Eşti Neglijent, Motane: Mustafa Ți-ai Pârlit. Atâta Neglijenţă Să Nu-mi D
Eu Plac Un Baiat, Să Va Spun Cum A Inceput Totul: Deci Noi Inainte Eram Dusmani Ne Înjurăm Mereu, Până Acum 2 Luni Când M-am Cam Indragostit Cam Bine De El... T
Dreptunghiul ABCD Are Dimensiunile De AB=21cm Si BC=28cm. Daca Punctul E Se Afla Pe Diagonala [AC] Astfel Incat AE/EC=2/5 , Aflati Distantele De La Punctul E
1. Alege Propozițiile Corecte Dintre Cele De Mai Jos Şi Transcrie-le În Caiet. • Planetele Sistemului Solar Se Rotesc În Jurul Soarelui. • Cea Mai Mare Planetă
Compusul X Conține Atomi Ai Elementelor Cu Z=1 Şi Z=7 şi Reacționează Cu Substanța Y Alcătuită Din Atomi Ai Elemntelor cu Z=1 Şi Z=17, Rezultând O Substanță Com
+ISA DE RECAPITULAKE 1 •a) Scrieti Fractile Subunitare De Forma Tx 14 6) Serieti Frachite Sumanitare De Forma 2x Scrieti Fracha Echiunitară De Forme At 25 31
Va Rog Rezolvati Exercitiu 50 Pentru Puncte Textul Este : “La Pădure” De Lon Agarbiceanu
25. Fie ABC Un Triunghi Isoscel Cu Baza BC. Punctele D Şi E Sunt Simetricele Punctelor B Şi C Față De Mijloacele Segmentelor AC Și, Respectiv, AB. A) Demonstrea
Расположи Перечисленные Тела По Степени Погружения, От Самого Лёгкого К Самому Тяжёлому: Ручка, Мяч, Камень, Фольга, Пластмассовая Игрушка