RO Study
👤
Valentinamaria2
Valentinamaria2
29-03-2016
Engleza
a fost răspuns
URGENT DAU COROANA!!
Răspuns :
Haha23
Haha23
29-03-2016
If we don't have enough money for a new one, we will buy a second-hand one.
If we will buy a car, we will look after it carefully.
If we will take it to work,we will always lock it.
La 3 nu stiu. Totusi,sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ia Din Cel Mai Mare Nr Par Doua Cifre, Produsul Nr 8 Si 9
Cine Ma Poate Ajuta ? Un Elev A Citit O Carte Și A Constatat Că Suma Numerelor Paginilor La Care Carte A Fost Deschisă Este 154 Aflați Câte Pagini Are Cartea Șt
Alegeți O Lucrare Scrisă Despre Iancu De Hunedoara Și Scrieți Autorul ,localitatea,editura,numărul Paginilor,anul Apariției, Titlul Lucrării.Sa Fie De O Pagina.
Sa Se Calculeze X1+X2+X1X2,stiind Ca X1 Si X2 Sunt Solutiile Ecuatiei X^2-2x-2=0
-Sunt Ăi Eu In Visul Tau? -Poftim ? -Nu Te Preface Ca Nu Ai Auzit . Sunt Si Eu In Visul Tau ? -As Prefera Sa Nu Raspund La Intrebarea Asta . -Ti-e Teama Ca M-ar
Cine Mă Poate Ajuta Cu O Poezie Care Să Conțină Cuvintele: Echipa, Pasiune,actor, Xilofon, Eternitate, Răbdare, Tablou.
Exercitiul Este In Poza
Cat E A 94326-123×8÷[848÷4-(a×100+5×2)]+838149÷3=373. Îmi Puteți Scrie Mai Explicit Va Rog (pas Cu Pas)
Îmi Poate Spune Cineva Unde Găsesc Referințe Critice Despre Cartea Bătrânul Și Marea De Ernest Hemingway? Este Urgent, Am Nevoie Pentru Un Proiect.
Cum Se Numește Vocea Autorului In Textul ,,Unde As Merge, Daca As Putea Merge, Unde As Fi, Dacă As Putea Fi, Ce As Spune, Dacă As Avea Voce, Cine Spune Asta, Sp