RO Study
👤
Costycos34
Costycos34
18-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Scrie abreviat lunile anului
Răspuns :
Mihaimihaela200
Mihaimihaela200
18-10-2014
Ian,Feb,Mar,Apr,Mai,Iun,Iul,Aug,Sept,Oct,Nov,Dec.
Answer Link
Viorelbineata
Viorelbineata
18-10-2014
Ian, Feb.Mart,Apr.Iun.Iul.Aug.Sept.Oct. Nov.Dec. si luna Mai, intreg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA, E URGENT : -imaginati-va Un Dialog De10/12 Replici, Între Bunic Si Nepotul Său In Care Sa Folositi Cel Puțin Două Numerale Cardinale Si Cel Putin D
Comenetati Aceste Proverbe Lauda De Sine Nu Miroase A Bine Cine Umbla Dupa Doi Iepuri Nu Prinde Nici Unul
Ajutati-ma Va Rog Mult De Tot ! Dau Coronita !! Ex 17 Si 18
In Propozitia: Mie-mi Multumesc ,trece Verbul La Timpul Trecut Si Rescrie Propozitia,adaugand Un Subiect Ex Primat Prin Doua Pronume De Politete
Scrieți Formele Tuturor Elementelor Din Perioada A 2 Cu Clor Si Apoi Cu Oxigen.elementele Din Perioada A 2 A: Li (litiu),Be (beriliu),B (bor),C (carbon),N (azot
Salut! Am Un Proiect Pentru Ed.Antreprenoriala , Si Am O Firma De Cabluri Rezistente.Numele Nostru Deloc Original Cabluri Rezesitente Srl Nu Ne Prea Ajuta. Ave
Un Elev A Rezolvat Corect 12 Probleme . Ceea Ce Reprezinta 80% Din Nr. Total De Probleme Pe Care Le Avea De Rezolvat. Cate Probleme A Gresit Elevul ? Pute
Scrieti Produsii De Reactie Si Egalati Urmatoarele Reactii Chimice: SO2 + H2O -> CaO + H2O -> FeO + H2SO4 ->
Care Este Forma Litera A Cuvintelor : Baiet Rapede Nu Intru Tarna Lacrami Da Mane-poimane Scoalei Dar Cuvintelesubliniate Din Expiisi : Nu -mi Da Pace O Ieu L
Cu Cît Va Varia Presiunea La Fundul Unui Vas Cilindric Cu Apă,dacă În El Se Va Turna Gaz Lampant: -volumul Gazului Lampant Este Egal Cu Volumul Apei Din Vas -ma