RO Study
👤
Darius89
Darius89
28-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce parte.de.vorbire este.am
Răspuns :
Mal121
Mal121
28-03-2016
Este verb. Te-am ajutat?
Answer Link
TeoKittyLove2004
TeoKittyLove2004
28-03-2016
Am=verb auxiliar ''a avea''
Eu am
Tu ai
El/ea are
Noi avem
Voi aveti
Ei/ele au
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Leon E Maestru Al Pescuitului.El A Prins Pana Acum 34 De Pești Portocaliu Si Verzi.Nr Celor Portocaliu Este Dublul Celui De-al Doilea Nr Impar De O Cifra În Ord
AJUTATI-MA VA ROG ESTE URGENT!!! DAU COROANA!!!
52 De Monede Trebuie Împărțite În Așa Fel Încât O Parte Sa Fie De 3 Ori Mai Mare Decât Cealaltă, Câte Mie De Cuprinde Partea Cea Mai Mica
Democrit considera Legea Un Instrument Care Nu Se Putea Supune Acelora Care Nu Posedă Capacitatea De Ajustare A Comportamentului ... sau Democrit considera Leg
Transformati In Grade,minute,secunde: 26792' ,921'',93632'',44243'',4.2 De Grade,2.4 De Grade,1.06 De Grade,12.4 De Grade,7.12 De Grade,23.21 De Grade
Va Rog Ex 24 Măcar PLEASE!!!!!!!!!
Analizați Morfologic Si Sintactic Toate Cuvintele Din Textul De La Ex 1 In Prima Săptămână Școlară , A Apărut În Clasă Un Băiat Înalt , Care A Privit Îndelung
Aflati Numarul Perechilor De Numere Naturale Consecutive De Forma Ab3 , Ca4
Ada Iubește Animalele.Si-ar Dori Sa Umple Curtea Cu 10 Porumbei,cu 6 Mai Puțini Câini,un Șarpe Mic Si Intensiv Si Cativa Iepuri.Află Cati Iepuri Își Dorește Dac
Să Se Scrie Un Program Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural Cu Exact Trei Cifre Și Determină Suma Cifrelor Sale. Va Rog Frumos In Pascal