RO Study
👤
Didi117
Didi117
28-03-2016
Germana
a fost răspuns
ce inseamna farbstifte
Răspuns :
Arpad
Arpad
28-03-2016
"creioane colorate ", din cate stiu
Answer Link
Alexalin2003
Alexalin2003
28-03-2016
Crreioane colorate cred si eh
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Un Alpinist Pleacă Spre Aeroport Cu Mașina Pentru A Lua Avionul Spre Venezuela, Dorind Să Ajungă La Cascada Angel Falls. După Ce A Parcurs Un Sfert Din Drum,
Priveşte Animalele Şi Completează Tabelul Următor: C Animalul Grupa Din Care Face Parte: Scrieți A Sau F În Dreptul Enunțurilor: Are Corpul Acoperit Cu: PA Se Î
.......................
Aflați Volumul Unui Cub Care Are Muchia Exprimată În Centimetri Cel Mai Mic Număr Natural Prim Mai Mare Decât 37 !!!!!! VA ROOOOOOOOOOOOOG AM NEVOIE !!!!
Va Rog Sa Ma Ajutati!Crezi Ca Bucuria Copiilor Poate Fi Influentata De Starea Vremii? Motiveaza-ti Raspunsul In50-100 De Cuvinte, Valorificand Textul 1.
☆pulbere De Stele Neil Gaimab☆cineva Va Rog Pana Pe Data De 10.07.2022 Sa O Facă Dau Coroana ❤️
Cartea ,,Capitan La 15 Ani" De Jules Verne Fişă De Lectură (Pers. Principale, Secundare, Episodice, Care Fapt M-a Impresionat, Care Moment M-a Impresionat, Conc
Dau Coroană Și 5 Stele
Un Triunghi Are Doua Laturi Egale Si Un Unghi De 60°. Atunci Triunghiul Este... Va Rog
Află Câte Kilograme Cântărește Cel Mai Mare Tâmplar Din Fiecare Animal Folosind Metoda Balanței 1886+3000; 6404-5647; -536 438