RO Study
👤
Giuliachirita
Giuliachirita
28-03-2016
Limba română
a fost răspuns
poveste despre bunica
Răspuns :
Eliza24e
Eliza24e
28-03-2016
Bunica mea frumoasa. E tare buna cu mine . Ea e grijulie si imi da mereu dulciuri. Mereu stie cum sa ma aline. Si e tare buna mereu. Este inteleapta. O iubesc pe bunica mea buna cu ochii caldurosi si un zambet superb.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Decidă Dacă Se Poate Pagina O Carte Folosind Exact 2010 Cifre. Dar Exact 2011 Cifre ?justificați Răspunsul.Va Rog Repede Dau Coroana Si 100 De Puncte!!
Ajutați-mă Vă Rog!Dau Coroana
13. Formulează Întrebările La Care Răspund Cuvintele Din Propoziția De Mai Jos: E Tot De La George Enescu. Plss Ajutați Mă
Heyyy Am Nevoie De Ajutor Va Rog,dau Coronita,cel Cu Fluviile
Va Rog Frumos Doar Exercițiul 1 Punctele A, B, C Și D Va Rog Frumos!!!Am Atașat Poză!
Attention! Quelques-uns Devient Quelques-unes Au Féminin. Répondez À Ces Questions À Partir Des Éléments Donnés. Employez Des Indéfinis. - Les Français Boivent-
Va Rog Ajutorrr Ex 6 Plss
18. În Triunghiul Ascuțitunghic ABC, AD Este Înălțime, Iar Punctele M Și N Sunt Picioarele Perpendicularelor Duse Din Punctul D Pe Dreptele AB Și, Respectiv, AC
Ică. Clasa A VII-a 4. Calculați Aria Calculați Aria Unui Romb Cu O Diagonală Egală Cu 48 Cm 6. Calculați Aria Unui Trapez Dreptunghic Cu Baza Mică De 8 Cm, Iar
Am Nevoie Imediat Va Rog!Si Dau Coroana!