RO Study
👤
Adikalon12
Adikalon12
28-03-2016
Fizică
a fost răspuns
cum depinde reistenta de temperatura
Răspuns :
Irinamargarit1
Irinamargarit1
28-03-2016
Rezistenta este rezistenta la teperatura 0 pe langa 1 plus coeficienul de temperatura a materialului din care e confectionat materialul ori temperatura. E direct proportionala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca X Pe Y Egal Cu 3 Pe 4 Calculati 3x-y Pe 2x
Stefan A Scris 3 Nr.Daca Imparte Primul Nr La Al 2 Lea Sau Al 2 Lea La Al 3 Lea Obtinem Catul 3 Rest 2 .Care Sunt Nr Scrise De Stefan ,daca Diferenta Dintre P
Alcatuiti Un Text Din Sapte Enunturi Cu Titlul Bunicul Meu Clasa A 3 Va Rog
Exprimati-va Opinia In Legatura Cu Proverbul: Radacinile Invataturii Sunt Amare,dar Roadele Ei Sunt Dulci.
[tex]a^{2} + B^{2} + C^{2} [/tex] = Ab+ac+bc cum Arat Asta??
O Persoana A Depus la banca Suma De 50000 Lei. Dobanda Bancii Este De 6,5% Pe Aan. Aflati Ce Suma De Va Avea La Banca Acea Persoana Dupa Un An.
Buna Ziua.Ma Puteti Ajuta Cu O Problema? Va Multumesc....in Trei Cutii Erau 96 Bile.Dupa Ce Din Fiecare S-a Luat Acelasi Numar De Bile ,in Prima Cutie Au Ramas
SA SE CALCULEZE: A-b-c, Stiind Ca A+b=571, B+c=326, A+c=523
Razvan Are De Rezolvat Un Numar De Probleme In Trei Saptamani.in Prima Saptamana Rezolva A Sasea Parte Din Numarul lor Si Inca 3 Probleme,a Doua Saptamana Rezo
O Compunere Despre Dreptul Copilului La Sanatate. Trebuie Pentru Luni. Nu Am Gasit Civica Asa Ca Am Pus La Biologie.