RO Study
👤
Eadda14
Eadda14
28-03-2016
Biologie
a fost răspuns
care gene sint responsabile de bolile ereditare?
Răspuns :
CateT
CateT
28-03-2016
Genele/caracterele recesive sunt responsabile de bolile ereditare. Acesl lucru afost descoperit de Thomas Morgan.
Answer Link
Emma161
Emma161
28-03-2016
Genere recesive sant responsabile de bolile ereditare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 El Asculta Emisiuni La Radio In Fiecare Seara 2 Eu Ascult Muzica Acum3 Sam Ia Cina Pe Malul Mari In Fiecare Seara 4 Deobicei Noi Mergem La Cumpărături Sambata
Alcatuiti Un Eseu Despre Joaca Si Joc In Care Sa Identificati Si Sa Folositi 3 Cuvinte Formate Prin Schimbarea Valorii Gramaticale
3. Écris Les Verbes Avoir Ou Être À La Forme Correcte.1. Vous ... Une Nouvelle École?4. Le Prof Demande:- Vous ... Combien Dans La Famille?- Non, Nous ... Un No
Andrei Are Cu 18 Lei Mai Mult Decât Bogdan. Aflați Câți Bani Are Fiecare Dacă Împreună Au 68 De Lei......Vă Rog Repede ❣
Intr Un An, Cecilia A Stat 39 De Zile La O Verisoara 125 De Zile La Bunici Iar Restul Acasa.Afla Cate Zile Cecilia A Stat Acasa! CINE SCRIE IN RUMATOARELE 10 MI
Cand Si De Ce Se Pun Ghilimele (" " ) Si Apostrof ( ' ' ) ? . Gen '4' Sau "cuvant" ? (informatica)
Alcatuiti Cate 3 Versuri Pentru A Continua Fiecare Dintre Cele Doua Jocuri Numaratori. Caloiene, Caloiene, Mergi Acum La Tatal Tau Ca Sa Iei Chieitele Sa Desc
Ajutați-mă Este Urgent Dau Coroană
Va Rog Ajutați Mă , Vă Rog , Vă Rog Vă Dau 100 De Pct .,. Și Coroana
Determinati Numerle A,b,c Stiind Ca A<b<c Si Ca 9×a+9×b+9×c=72