RO Study
👤
My1234
My1234
28-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce este argesul inafara de manastire?.
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
28-03-2016
Argesul mai este judet si râu
Answer Link
Elena2015c
Elena2015c
28-03-2016
Exista si riul arges din Rominia este si judet este si ziarul arges...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2⁵-3•[3•7-2•(6²-2³):4]+1¹²³ Calculați Va Rog Eu Este Urgent Ofer Coroana Va Rog Eu
Cum Este Corect?Nicio Scuza Sau Niciun Scuze?
Aflați Numerele Naturale Care Împărțite La 9 Dau Câtul Și Restul Două Numere Naturale Consecutive (câtul Mai Mic Decât Restul). Va Rog
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog 2.În Anul T1 Faţă De AnulTO, Valoarea Bunurilor Şi Serviciilor Supuse Tranzacţiilor A Crescut Cu 35%, Iar Viteza De Rotaţie A Banil
Un Corp Cu Masa De 1 Kg Cade De La Înălțimea De 5m Calculați Viteza La Nivelul Solului Daca Cunosc G=10 N/Kg. Baa Rog E Urgent
Scrieti O Scrisoare Catre Un Elev Pe Care L Ati Observat Ca Este Victima A Unui Act De Bullying
(p) P) 5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Dreptunghiul ABCD, Cu Perimetrul Egal Cu 48 Cm Şi CD = 3BC. Se Ia Punctul E Pe Semidreapta BC, Astfel Încât BC= C
Calculați Cel Mai Mare Multiplu Comun Și Cel Mai Mic Divizor Comun Al Numerelor 12 Și 10 VA ROG AM NEVOIE URGENTTTTTT
In Figura Alăturată Este Reprezentat Un Trapez Dreptunghic ABCD Cu AD_|_AB, AB || CD, AB=160 Cm Şi CD=100cm. Linia Mijlocie A Trapezului Are Lungimea egală Cu:
D 3. În Figura Alăturată Este O Grădină C Dreptunghiulară Cu Dimensiunile |AB| = 200 M Şi AD= 50 M Şi 4 Pătrate Cu Laturile De 2 M. Aria Nehaşurată Este Egală C