RO Study
👤
Iuliana83
Iuliana83
28-03-2016
Matematică
a fost răspuns
afla produsul nr 7,9 si 0
Răspuns :
Victoriapascar1
Victoriapascar1
28-03-2016
0.Ca orice numar care se inmiulteste la 0 este 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Sa Fac Un Eseu In Engleza In care Sa Vorbesc Despre O Situatie Cand A Trebuit Sa Imi Cer Scuze.....multumesc!!
Continua Poemul Cu Inca Sase Versuri, Folosind Si Pronume Personale.Daca Pietrele Ar Sti Sa Cante,Mi-ar Placea Sa Le AscutDaca..................................
Regula De 3 Simpla :) Ghepardul Parcurge, Alergand 17m Din 2 Salturi. Ce Distranta Va Parcurge Facand 11 Salturi ? Va Rog Ajutati-ma Cat Mai Repede Ca Trebuie S
INTR-O LIVADA SUNT 320 DE POMI DIN CARE 5/8 SUNT PRUNI,4/5 DIN NR PRUNILOR SUNT MERI IAR RESTUL POMILOR PERI.CITI PERI SUNT
Scrie O Compunere Prin Care Sa Prezinti Mesajul Textului:,,Iat-o!Plina,despre MunteIese Luna Din BrADetsi Se-nalta-ncet,incetganditoare Ca O Fruntede PoetCa Un
Teo A Rezolvat 8 Probleme, Iar Geo 10. Cat La Suta Din Numarul Problemelor Rezolvate De Teo Reprezinta Numarul Problemelor Rezolvate De Geo ?
Specificul Profesional Al Diferitelor Zone Geografice. Heelp :)) Chiar Nu Gasesc Pe Net X_X Ty :*
STROPI+STROPIPLOAIESunt Doua Variante,ma Ajuta Cineva,va Rog!
SAl . Io Sunt Nou Aici . Voi Incerva Sa Va Ajut . Si Sper Ca Si Voi Sa Ma Ajutati Pe Mine . Succes Tuturor . .
Comentati Cuvintele Lui George Enescu : "Eu Lucrez Mereu.Pentru Mine Viata Fara Munca Nu-si Are Ratiunea."