RO Study
👤
Sergiuivanov
Sergiuivanov
27-03-2016
Limba română
a fost răspuns
antonimul la cuvîtului a plînge
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-03-2016
a plange -antonim-a rade
Answer Link
Dianaarf11
Dianaarf11
27-03-2016
Antonimul este " a rade"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Consecintele Pozitiei Geografice A Oceanului Pacific Pentru Natura Acestuia
SCURCIRCUITUL ESTE FENOMENUL CARE SE PRODUCE CAND DOUA PUNCTE ALE UNUI CIRCUIT ELECTRIC CARE AR TREBUI SA FIE IZOLATE UNUL DE ALTUL SUNT PUSE IN CONTACT (ACCIDE
Motiveaza,intr-un Enunt,utilizarea Cratimei In Structura Ne-a Aparut ....va Rog Ajutati-ma
Buna Va Rog Sa-mi Dati Un Exemplu Despre Descrierea Camerei Personale Am Aceasta Tema La Romana Va Rog Repede
O Scrisoare Catre Bunici In Care Sa Spui Ca Mergi La Ei
Repede Va Rog Am Nevoie1)aflati Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Unui Cuboid Cu Dimensiunile De : 3cm,4 Cm ,5 Cm2)calculati Aria Suprafetei Totale A Unui Cub
Un Patrat Are Perimetrul Egal Cu Al Unui Dreptunghi Ce Are L=2,5 Dm Si L=1,5 Dm a) Cati Cm Are Latura Patratului? B)Cati m2 are Aria Patratului?
In Trei Cosuri Sunt Mere.diferenta Dintre Nr. De Mere Din Primele Doua Cosuri Este Egala Cu Diferenta Dintre Nr. Merelor Din Ultimilor 2 Cosuri.
Formulati Grupe Pe Patru Elevi.fiecare Grupa Isi Va Aege Unn Popor Pe Care Il Va Prezenta Colegilor Sai,nu Inainte De A Informa Din Carti De Istorie,presa,inte
Am De Facut Niste Descrieri Despre Un Peisaj Fantastic, Camera Mea, Animalul Preferat Si Un Obiect. Am Puteți Ajuta?