RO Study
👤
Deea302
Deea302
27-03-2016
Matematică
a fost răspuns
comp o problema dupa 32:4 plus 32:8
Răspuns :
AlexBănica123
AlexBănica123
27-03-2016
Ana are mere 32:4 şi Mara are 32:8 mere. Câte mere are Mara?
1.Cate mere are Ana?
32:4=8
2.Cate mere are Mara?
32:8=4
R=4 mere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Continua,in 15 Rinduri,povestirea: "Era Sfirshit De Februarie.Intr-o Zi De Vineri ,ma Intorceam De La Shcoala .Ma Gindeam La Ale Mele ,fara Sa Observ Ce Se Inti
Menţionează Valoarea Morfologică A Fiecăruia Dintre Cuvintele Subliniate Din Secvenţa:Cea Mai Veche Adevarata Lectură A Mea(asezat Pe Burtă, În Pat, Cu Capul În
Punctul De Intersectie A Diagonalelor Unui Trapez Imparte O Diagonala In Doua Segmente Cu Lungimile De 4 Cm Si 6 Cm .Aflati Lungimea Bazei Mari,daca Lungimea Ba
Va Rog Frumos,imi Trebuie Urgent.Aduceti La O Forma Mai Simpla: a)ax+ay-bx-by Supta Xy+x^2 b)x^2-2x+1 Supra Y-xy+z-zx c)y^2+x^2-2xy Supra Xz-yz+ty-xt d)xy-xz-y^
Da Exemplу De Propozitii In Care Apar Adverbele Si Grupurile Omofone Corespunzatoare: a) Numai/nu Mai b) Demult/de Mult c) Odata/o Data d) Altadata/alta Data
Ia O Foaie De Hirtie Si Lipestio Pe Un Perete Apoi Eliberiazo Vezi Ca Ia Cade Imediat Daca Insa Freci Foaia Cu O Tesatura De Lina Atunci Foaiase Mentine Pe Pere
Se Dau Urmatoarele Notiuni Si Denumiri: Tundra; Paduri De Conifere; Vegetatie De Desert; Stepa ; Pampas; Padure Ecuatoriala; Alaska; Campia Amazonului; Podisul
Scrisoare Pentru Bunica Cu Sase Verbe La Supin .subliniati-le
Clasifica In Trei Coloane Corpurile Transparente , Corpurile Translucide Si Corpurile Opace:apa Din Acvariu , Caietul , Corpul Uman , Foaia De Placaj , Membrana
Ma Ajutati Va Rog Aflati Aria Patratului Cu Latura De (2V15-V3)adica 2radical15-radical3