RO Study
👤
Tuturica
Tuturica
27-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Descrieti o lume imaginara
Răspuns :
Mireamiriam1
Mireamiriam1
27-03-2016
Lumea aceea ere foarte ciudata. Copacii erau de zahar, elefanți aveau aripi, câmpurile erau de vata și picăturile de ploaie erau bomboane. Totul era schimbat, nimic nu era la fel. (Sper sa te ajute, poți sa mai adaugi ceva dacă vrei)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Cand Suntem Raciti Hrana Nu Are Gust?
Impartind Doua Nr.naturale,se Observa Ca Suma Dintre Cat Si Impartitor Este 47,suma Dintre Rest Si Impartitor Este 33,iar Suma Dintre Cat Si Rest Este 24.Recon
Suma A 6 Nr Este 573.Primele 2 Sunt Consecutive Impare. Urmatoarele 2 Au Suma 24,iar Unul Este Triplul Celuilalt.Diferenta Ultimelor 2 Este 303,iar Unul Este Un
O Compunere Despre Dreptul Copilului La Sanatate. Trebuie Pentru Luni. Nu Am Gasit Civica Asa Ca Am Pus La Biologie.
Cum Fac Mesajul Operei Lacul De Mihai Eminescu ?Va Rog Ajutatima , Nu Vreau Sa Fie Ff. Mare. Dar Nici Mic , 20 Randuri
Inchipuieste-ti Ca Andrei A Gasit In Cufarul Din Pod Un Manunscris Foarte Vechi Si Valoros:o Coala Cu O Poezie Scrisa De Mihai Eminescu.Redacteaza Un Articol Pe
Cum Rezolv : [tex] \frac{5}{2} + \frac{9}{2} + \frac{13}{2} + \frac{17}{2} +....+ \frac{81}{2} [/tex]
Prezinta,in 3-5 Randuri,semnificatia Secventei:Deschise Ochii. Mingea De Foot-ball,aceasi; Cerul, Inalt Si Intins; Incepea Scoala, Se Apropia Plecarea; Danut,mi
Impartiti Numarul 120 In Parti Invers Proportionale Respectiv Cu Numerele 0,2;0,5;0,25.
Cum Se Analizeaza "de Lamurit" Din Fraza : "Dar Cum Erau Greu De Lamurit Care Erau Binne Si Care Erau Rau Agonisite".