RO Study
👤
Oana172
Oana172
27-03-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se desparte cuvântul îmblînzit
Răspuns :
Aceeasilidia1
Aceeasilidia1
27-03-2016
imblanzit-im-blan-zit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În tabelul De Mai Jos Este Prezentată Repartiția Pe Lună a Salarului Pe Perioada Septembrie 2013-ianuarie 2013:_________________________________________________
Incearca Tu Sa Continui Daialogul Dintre Lizuca Si Sora-Soarelui.Poate O Va Ajuta Ea Sa Gaseasca Drumul Bun(foloseste Minimum 6 Replici) VA ROG TARE.TARE MULT
Daca Un Dreptunghi Are Lungimera Unei Laturi De 12 Cm Si Lungimea Unei Diagonale De 20 Cm , Atunci Aria Este Egala Cu .... Va Rog Imi Trebuie Maxim O Ora Cateva
Buna...Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cu 3 Poezii De Elena Farago...dar Sa Fie Cel Mult 3-4 Strofe
Cum Este Corect ? ,, Mulți Dintre Ei Sau Poate Nimeni , Nici Azi N-au Parte De Noroc '' Sau ,,Mulți Dintre Ei Sau Poate Nimeni , Nici Azi N-are Parte De No
As Vrea Si Eu Niste Propozitii Cu Omofoanele :iau I-au La L-a Sau S-au Ţii Ţi-i Vor V-or Voi V-oi.
Fie Patrulaterul Convex ABCD Cu Diagonalele De 14 Cm Si 20 Cm,iar M,N,P,Q Mijloacele Laturilor [AB] [BC] [CD] ,respectiv [AD].Perimetrul Patrulaterului MNPQ Est
Propozitie Cu "de Lumi", In Care El Nu E Atribut.
Imi puteti Da O Propozitie In Care Un Adverb sa Fie Precedat de O Prepozitie?
Ajutooor !!! 1) Un Amestec De Metanol Si Etanol Cu Masa De 248 G Formeaza Prin Ardere 224l Co2(cn) . a) Se Cere Volumul De Aer Cu 20%co2 Necesar Arderii Amestec