RO Study
👤
Arnauteu2
Arnauteu2
27-03-2016
Limba română
a fost răspuns
scrisoare de multumire pentru invatatoare
Răspuns :
1234567w
1234567w
27-03-2016
iti multumesc doamna invatatoare pentru ca nu mati certat pentru ca am intarziat la scoala si ca am uitat sami fac temele pentru ca am avut treaba afara.o sami fac mereu tema de acum inainte fara greseri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Măsură Are Unghiul Necunoscut ? Repede Dau Coroana!
10x-2,7=21,5Va Roggg Rezolvați Ecuația Pe Lung Ex: 1) ....
Precizează Valoarea Morfologică Şi Funcţia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate În Versul: Iar Uneori Vârfu-şi Desfaceuneori Vârfudesface
Clasa A 7-a Dau Coroana
Perimetrul Patratului În Care Aria Si Diagoanala Se Exprima Prin Acelasi Numar Real Este
Descoperă Câte Trei Trăsături Ale Personajelor De Mai Jos Şi Uneste-le Cu Acestea, Folosind Culori Diferite. MATUSA MARIOARA NICA TATAL LUI NICA Zgarcita Cindra
Un Nufăr Îşi Dublează Dimensiunile În Fiecare Zi, Astfel Încât În 10 Zile Ajunge Să Acoperetoată Suprafaţa Unui Lac. Dacă Ar Fi Doi Nuferi, În Cât Timp Ar Ocupa
AJUTORR!! impartind 1620 La Un Numar Intreg A Se Obtine Catul -36 Care Este Numarul A Astfel Incat Impartirea Sa Fie Exacta?
Tradu În Romana Următorul Afiș :Repede Va Rog Dau Coroana
Un Grup De Copii Merge In Excursie La Muzeul Haribo. Numărul Fetelor Reprezintă 25% Din Numărul Băieţilor. A) Cât La Sută Din Numărul Fetelor Reprezintă Număru