RO Study
👤
Alexia82
Alexia82
26-03-2016
Limba română
a fost răspuns
persoana care vorbeste la numarul singular
Răspuns :
Andreistoicam
Andreistoicam
26-03-2016
Persoana care predomina pronumele--------------------eu,tu
Answer Link
Bianca359
Bianca359
26-03-2016
Eu, tu , el, .........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completati Spatiile Punctate Astfel Incat Enunturile Sa Fie Corecte : Corpurile Se Aseamana Sau Se Deosebesc Prin: ...............corpurile Pot Avea Urmatoarele
URGENT!!!!Vreau Si Eu Ideile Principale Pe Strofe -George Cosbuc--Pasa Hasan Din Vol.Cantece De Vitejie
Atentie Pe Timp De Iarna Traseul Este Inchis Datorita Depunerilor De Gheata .Pentru A Ajuta Turistii Dornici De Aventura Realizeaza Un Orar De Vizitare In Care
Va Rog Sa Ma Ajutati cu acest Exercitiu
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Verbelor Evidentiate Din Enunturile :
Descompunand In factori Ireductibili :[tex] (x^{2} -9) ^{2} -( X^{2} +7x + 12) ^{2} [/tex]
Un Calator Are De Facutun Drum ,In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul, A Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decat Mai Avea
Cu Cat Este Divizibil Numarul 111111111111 Si Cu Cat Nu Este DivizibilCu Cat Este Divizibil Numarul 987654 Si Cu Cat Nu Este Divizibil.Determinarti Cel Mai Mic
Ajutati-o Pe Vecinica Va Rog!Perimetrul Unui Triunghi Isoscel (cu doua Laturi Egale) este Cu 60 Cm Mai Mare Decat Lungimea Inegala.Afla Lungimea Uneia Dintre Ce
Simplificati Fractiile : 3 La Putere N+2 * 5 La Putere N+1 Supra 15 La Putere N+1