👤

compunere narativa cu titlul prietenul meu din lumea cartilor

Răspuns :

Libraria este locul in care putem calatori in mii de lumi fascinante, pline de aventuri. De pe o coperta, ciresarii ma cheama in lumea lor. Acolo mi-am facut prieteni ca Dan cel amuzant, Ursu cel puternic, Lucia cea constiincioasa, Maria cea visatoare, Victor cel istet dar cel mai drag imi este Tic cu poznele lui. Alaturi de ei am fost in pestera,in castel iar acum ii insotesc prin balci descoperind statuile furate.Un alt prieten drag este Tom Sawyer. Prin el am cunoscut fascinanta lume a Americii, am mers cu pluta si m-am jucat de-a piratii si indienii.Cu Fram, ursul polar, am  fost la Polul Nord si am invatat puterea iubirii si a daruirii.De mic am calatorit alaturi de zmei in fascinanta lume a povestilor. Acolo m-am jucat cu piticii, am plans-o pe Alba ca Zapada si am urit-o pe mama sa vitrega. Pinochhio m-a invatat ca daca iti doresti ceva suficient de mult se va implini dar si ca minciuna poate rani. De la Hansel si Gretel am invatat ca iubirea invinge orice obstacol.Abia astept ca noi prieteni sa ma conduca spre noi lumi in noi aventuri.