RO Study
👤
Topalaiuliana
Topalaiuliana
25-03-2016
Limba română
a fost răspuns
doua cuvinte dupa structura cvcvc
Răspuns :
Larymiss
Larymiss
25-03-2016
Sărac cosar cocoș cocos sper ca am fost de ajutor
Answer Link
Violetav91
Violetav91
25-03-2016
bunic , cocor ,tatal , covor . Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Modul In Care Vânătoarea A Influențat Arta Paleoltica? Eu Cred Ca Modalitatea A Fost Ca Blana,carnea Si Oasele Animalelor Vânate Sa Capete Anumite În
Imaginează Ți Că Porți Un Dialog Cu Un Animal Care A Fost Mutat Din Mediul Lui Natural De Viață Ce Crezi Că Ți-ar Spune Cum L-ai Ajuta
La Exercitiul 3 Am Nevoieeeeee , Va Rog E Urgent!❤️
Diferența A Două Numere Naturale Este 80 Împărțind Numărul Mai Mare La Numărul Mai Mic Obținem Câtul 12 Și Restul 3 Determinați Cele Două Numere Naturale.Daca P
Ofer Initial 100 De Puncte!!!Matematica De Clasa A 5-a (cateva Ex Usoare.) 4) Dintre Semnele < Si > Scrieti L In Caseta Pe Cel Corespunzator: a) 2 La Put
Vă Rog! Ajutați-mă! Nu Cer Prea MultDau Coroană
Cât De Frumoasă Te-ai Gătit,Naturo, Tu! Ca O VirginaCu Umblet Drag, Cu Chip Lubi!Aș Vrea Să Plâng De Fericit,Că Simt Suflarea Ta Divină,Că Pot Să Văd Ce-ai Plăs
Scrieţi Definiţia Completă A Subprogramului Sub Cu Trei Parametri: N (număr Natural, 5 mari Două Numere Prime Distincte Mai Mici Decât N. Exemplu: Dacă N= 28 La
La Un Magazin Sau Vândut Între O Săptămână 28546 M De Stofă În A Doua Săptămână Cu 3800 M Mai Puțin Iar În A Treia Săptămână Cu 15289 De Mai Multe Decât În A Do
Cum Se Desenează Fibra Optica?