RO Study
👤
Alexandra2101
Alexandra2101
25-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Sinonim vijelios !!!!!
Răspuns :
Steficojocaru
Steficojocaru
25-03-2016
furtunos,un vant puternic care doboara copacii
Answer Link
Oanamaria100
Oanamaria100
25-03-2016
vijelios=puternic
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete Thesentences With Who, Which And Where. Can I Speak To Someone Who Works Here? 1. Have You Got A Book ............. Describes The Wildlife In Cornwall
O Cantitate De 52g Acetilena(etina) Se Supune Arderii.Se Cere:a)ecuatia Reactiei De Ardereb)volumul De Aer(cu 20% Oxigen)necesar Arderiic)volumul De Dioxid De C
Analizati Urmatoarele Substantive Pentru 100 Puncte......iarna,anotimpul,campiile,casele,animal,diamant,bucurie
Fie Triunghiul ABC Cu M(<A)=90 , AD _|_ BC , D E ( BC) . a) Daca BD= 20 Cm Si DC=5 Cm , Calculati AD.Va Rog Ajutatima Am Mare Nevoie. :)
Am De Rezolvat 3 Exercitii : OFER 35 DE PUNCTE !!! EX 1 = 10 PCT *.* EX 2 = 10 PCT *.* EX 3 = 15 PCT !!! VA ROG AJUTATI-MA !!!*1. )--- Construiti Enunturi In Ca
O Propozitie Cu Cuvantul Cade Sa Fie Enuntiativa
Stabileste Cantitatea De Substanta Si Masa Acidului Fosforic Obtinut La Dizolvarea In Apa A 14,2 G De Oxid De Fosfor(V)..in Forma De Problema Va Rog
1.Daca 144 Supra 324 Dupa Simplificare Devine X Supra 9 Atunci X Este Egal Cu........2.Pentru Fiecare Dintre Enunturile Urmatoare, Daca Enuntul Este Adevarat S
1)Calculati:a)-2x+4>0b)∛8-3+∛1+x=3
Raportul Dintre Arile A Doua Patrate Are Valoarea 0,09. Aflati Raportul Dintre Lungimea Laturilor lor