RO Study
👤
Jancsi
Jancsi
25-03-2016
Limba română
a fost răspuns
Din ce nuvela face parte in vreme de razboi
Răspuns :
Mmingrid
Mmingrid
25-03-2016
,,In vreme de razboi'' este insusi numele nuvelei scrise de Ion Luca Caragiale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Două Rafturi Sunt 56 De Cărți. Pe Al Doilea Raft Sunt Cu 16 Cărți Mai Multe. Câte Cărți Sunt Pe Fiecare Raft?
Se Consideră În Planul A Punctele A, B, C.Dacă AB = 3 Cm, AC= 8 Cm Şi BC = 5 Cm, Arătaţi Că Punctele A, B, Csunt Coliniare.b) Dacă AB = 4 Cm, BC = 6 Cm, MA = 7
Scrie Verbe Cu Sens Asemănător Celor Date Necăjeau Ocrotește Așază Cade B Cu Sens Opus Celor Date Spunea A Plâns Se Supără Se Apleacă
Determină Numerele Naturale X Dacă: A) X |(x+3) B) (2x) | (x+5) C) (x+2) | (2x+1) D) (3x+1) | (2x+5) VA ROG SA MA AJUTATI!!! E URGENT VA ROGGROG!!
Va Rogeste Ffffff Urgentdau Coroana+inima+ma Abonez La Cel Care Imi Raspva Rooogggggggggmuullllt
Am Si Eu Nevoie La Aceste Exercitii.
Dau COROANA Si FOLLOW !Va Rog Ajutati-ma Repedeeee Daca Nu Stiti 4 Faceti-l Doar Pe 3 VA ROGGG MULTTTT
Ajutati-ma Urgent!! Dau Coroana!☺ A Sau F Muntii Reprezintă Cea Mai Înaltă Formă De Relief Și Un Adăpost Natural.... Dealurile Se Află De Jur I.prejurul Apelor
3. Aflați Cel Mai Mare Divizor Comun Și Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Numerelor: A) 2 Si 4 ; B) 3, 6 Si 9 ; C) 10, 25 Si 15 ; D) 8, 4 Si 6 ; E) 12 Si 15; F) 20,
Se Consideră În Planul A Punctele A, B, C.Dacă AB = 3 Cm, AC= 8 Cm Şi BC = 5 Cm, Arătaţi Că Punctele A, B, Csunt Coliniare.b) Dacă AB = 4 Cm, BC = 6 Cm, MA = 7