RO Study
👤
Pufuşica
Pufuşica
24-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ce are omul si nu poate ţine cu dânsul ?
Răspuns :
Ana324ratoi
Ana324ratoi
24-03-2016
omul are si nu poate tine in dinsul aerul
Answer Link
Banana2015
Banana2015
24-03-2016
omul nu poate sa tina cu el aerul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
●● Alegeți O Literă Din Alfabet Și Dezvoltați Ideea . ●● A - Actioneaza Impotriva Intolerantei, Discriminarii, Rasismului.B - Binele Trebuie Urmarit In Tot
2. Se Consideră Şirul De Fracţii:1/2 , 2/3 , 3/4 A) Scrieți Următoarele Două Fracții Din Şir.b) Scrieți Fracția Care Se Află Pe Locul 10 În Şir.c) Scrieți Fracț
Compune Câte O Problemă După Fiecare Reprezentare Grafică ,scrie Textul Problemelor, Apoi Rezolvăle
3. Identifică Pe Harta Fizică A Lumii Cele Mai Importante Lanţuri Muntoase Şi Apoi Notea-za-le In Caiet, Grupându-le Pe Continente.❗❗❗❗❗❗❗‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼E URGEN
Plzzzzz Haideți Mă Abonez La Tn Dacă Vrei Să Mă Ajuți:)3.Da Exemple De Câte Două Substantive Pentru Fiecare Gen.Substantiv De Gen Masculin.Substantiv De Gen Fem
3. Un Teren Are Forma Unui Triunghi Dreptunghic ABC, Cu Ipotenuza AB, Ca În figura Alăturată. Punctul D Este Mijlocul Laturii AC, Triunghiul ABD Este O suprafaţ
Adult La Cel Mai Mic Numitot Comun Fractile
Mă Poate Ajuta Cineva?
Afla Numerele Necunoascute : A:4=15rest 2 Cx15=60 E:16=3 Rest 4
Bunica Are 12 Mere Imparte Nepotilor Jumi Juma .Cate Mere Primeste Nepoti ? (scrie Fractia Corespunzatoare )