RO Study
👤
Parsica81
Parsica81
24-03-2016
Limba română
a fost răspuns
la ce este folositor ghiveciul
Răspuns :
Isaisabella84
Isaisabella84
24-03-2016
Ghiveciul este folositor la flori, sa pui florile in el.
Answer Link
Joitica
Joitica
24-03-2016
Ghiveciul este folosit la punerea florilor sau pentru a face ornamente.
Sper ca te-am ajutat! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua!Puteti Sa-mi Raspundeti La O Intrebare?Ce Este Atomul?
Gasiti numerele Care Verifica Relatiile:-o patrime din patrat =2 - o Treime Din Triunghi Este = Cu Patrat - o jumatate Din Cerc Este = Cu Triunghi .
O Problema De Clasa A III A Am Nevoie De AjutorGaseste Toate Numerele Naturale A,b Si C, Stiind Ca : a + 2 X B + 3 X C =17.
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Un Text Argumentativ Despre: Caracterul Formativ Al Artei In Dezvoltarea Personalitatii Unui Adolescent
Suma 3 Nr Este 63 Aflati Nr Stiind Ca Primul este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Treilea Nr ,iar Al Doilea Cu 2 Ori Mai Mic Decat Al Treilea
X²+x-2 Totul Supra X²+2x-3
Salut Dragii Mei!Ma Puteti Ajuta La Engleza?Read And Find The Word! My First Is In Pizza,chips,peas. My Second Is In Bread And It Is Also In Cheese. My Third I
Doua Bucati De Stofa Aveau Aceeasi Lungime.Dupa Ce S-au Vandut 63 M Din Prima Bucata Si189 Din A Doua,in Prima A Ramas De 4 Ori Mai Multa Stofa Decat In A Doua,
Alcatuiti Propozitii In Care Numeralele Fractionare "jumatate" Si "optime" Sa Indeplineasca Functiile Sintactice De: Subiect,complement Direct,nume Predicativ.
Care Este Distanta De La Un Punct La O Dreapta?