scrirti o poezie in care sfirisitul versurilor se termine cu..... .....................................................................................carte .....................................................................................stii ......................................................................................parte ......................................................................................mii ......................................................................................scrie .......................................................................................o mie .......................................................................................citeste .......................................................................................opreste .......................................................................................mica .......................................................................................ofer .......................................................................................reper .......................................................................................furnica
eu am o carte si tu nu sii carte are parte are pagini mii si eu as vrea a scrie dar mai vreau o mie este incantatoare citeste dar nu se mai opreste ca este prea mica si iti ofer un mic reper cand vezi furnica