RO Study
👤
Lilifica
Lilifica
16-10-2014
Engleza
a fost răspuns
CORRECT THE SENTENCES
Răspuns :
Iuliaa12
Iuliaa12
16-10-2014
corecteaza propozitiile
Answer Link
Eugeniacernenc
Eugeniacernenc
16-10-2014
corecteaza propozitiile
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corpul Care Nu Isi Schimbă Forma Este. Un Corp
Vreau Si Eu In Engleza O Descriere A Unui Film Preferat, Va Rog Frumos. Urgent :* :)
Precizează Cazul Si Funcția Sintactica A Subst.prietenie Din Următoarele Enunțuri: La Dirigenție Am Scris DESPRE PRIETENIE. Toți Admira PRIETENIA Lor. Rezultate
Spuneti Va Rog Frumos Sistemul Excretor La Plante.Urgent
Analizează Substantivele Din Textul De Mai Jos: Vin Zile Cărunte ...... Spre Văile Moi Se Lasă Mărunte Dulci Neguri De Oi.
Alcătuiți Enunțuri In Care Numeralele Doi Si Al Doilea Cu Valoare Substantivală Sa Îndeplinească Următoarele Funcții Sintactice : Subiect, Complement Direct , C
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Fac O Compunere Pentru Dreptul Copilului La Informare . Am Nevoie De Idei Unde Sa Fie Mai Intai Incalcat Iar Apoi Sa Il Sustin
Articulatiile Tarmului Sunt : -insulele -peninsulele Sunt Suprafete Inconjurate Pe Trei Parti De Apa Si O Parte Este Prinsa De Uscat Ex ..... Va Rog Sa Ma Aju
Elena Citeste O Carte In Doua Zile. In Prima Zi Citeste 4/7 Din Carte Iar A Doua Zi Restul. Aflati Raportul Dintre Numarul De Pagini Citite In Cea De-a Doua Zi
Tabelul De Mai Jos Reprezinta Valorile Funcției F:{ 1,2,3.4.5}--R Atunci Valoarea Necunoscutei X E? X 1 2 3 4 5 F (x) 4 7 10 X