RO Study
👤
Lorand111
Lorand111
23-03-2016
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu arhaismul platose
Răspuns :
Alexiamaria4952
Alexiamaria4952
23-03-2016
La muzeu am vazut multe platose
Answer Link
Orhidee2
Orhidee2
23-03-2016
ajuta ma si pe mine te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunnaaa !!!! am O Confuzie ... ca Sa-mi Dau Seama Ca Este Atributul Adjectival ... trebuie Sa Determine Un Adjectiv Sau Un Substantiv Ca Sa Fie Adjenctival ?
Imi Pute-ți Spune Toate Operele Studiate care Intră La Examen Pentru Demonstratie De Specie Sau Caracterizare De Personaj , Pentru Evaluarea Nationala Clasa A
Dati-mi Si Mie Planuri Universale Pt Semnificatia Titlului ,mesaj Opera Epica/lirica,Caracterizare
Bunica Are O Cutie Care Contine 30 Bomboane De Ciocolata Si 38 De Caramele .Ea Imparte Bomboanele Si Caramelele In Mod Egal Nepotilor Ei Si Observa Ca Ii Mai Ra
Cum Aflu Inaltimea Intr-un Trapez Oarecare?
Scrie O Compunere Cu Titlul Un Prieten Adevarat Folosind Urmatoarele Forme:la L-a,intr-o, Intr-un ,nea,ne-a,iau,i-au.
Un Bazin Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic ABCDA'B'C'D'.Se Cunosc AB=16m,BC=4m,AA'=3m. a)in Bazin Se Afla 128000 Litri De Apa. Calculati Inaltimea La Car
Buna! As Vrea Subiectele De La Olimpiada La Lb Romana Clasa A8a 2014
Valoarea Morfologica A Cuvintelor : Usor,toata,din Care,redata,fac Parte ,in Jurul ,de Succes
Buna As Vrea Si Eu Un Plan De Argumentare Pentru Schita De 15 -25 De Randuri . Va Multumesc !