RO Study
👤
Motan3
Motan3
22-03-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvinte înrudite pentru a astepta
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
22-03-2016
aștepta,așteptare,așteptat,neașteptat,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Toate Numerele Naturale De 3 Cifre Distincte Care Se Formeaza Cu Cifrele 0 2 Si 4. Numarul Lor Este Egal Cu: 3 4 5 6 7 Repedeeee Va Rog Din Suflet P.s.dau
Un Turist Parcurge Un Traseu De 24 Km. Sa Se Afle Viteza Turistului Stiind Ca El A Ajuns La Aceeasi Ora Cu Un Biciclist Care A Parcurs Acelasi Drum Cu Viteza De
Substantivele Sunbliniate Sunt: Victorița Si Colegei. Va Rog Ajutați-mă
Masa Unui Cub Din Aluminiu Cu Latura De 10 Cm Este 2160 G. Densitatea Aluminiului Este 2,7 G/cm³. Să Se Afle Voumul Golului Din Interiorul Cubuluiba Rog Repede
Analizați Morfologic Și Sintactic Următoarele Cuvinte : Ceas,mică,o Lumină, Intrară, Tremură,coridorului.Va Rogg Urgent Dau Coroana Și 50 De Puncte
Numeste Modul Si Timpul Verbelor Am Scarpinat, Sa Faca, Nu Încep, Invatasem, Nu Era, Nu M-aș Fi Purtat
Plsss Ajutatima La 4 Si La 7
Plsss Ajutatima La 4 Si La 7
Un Turist Parcurge Un Traseu De 24 Km. Sa Se Afle Viteza Turistului Stiind Ca El A Ajuns La Aceeasi Ora Cu Un Biciclist Care A Parcurs Acelasi Drum Cu Viteza De
+34: - 23 Pentru Atelierul De Pictură S-au Cumpărat 280 De Pensule Mari Şi Cu 43 Mai Puține Pensule Mi Câte Pensule S-au Cumpărat În Total?