RO Study
👤
Springtrap1
Springtrap1
22-03-2016
Limba română
a fost răspuns
care sun sensurile cuvantului lin
Răspuns :
Mihali24
Mihali24
22-03-2016
lin = incet, domol, calm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolava Asta Intr-o Cutie Se Pot Pune Doua Bile Mari Si 3 bile Mici Sau O Bila Mare Si 4 Bile Mici.Corina Are 8 Bile Mari Si 17 Bile Mici .Cum A Pus Fet
Cum Credeti Ca Ar Fi Pamantul Cu O Singura Credinta, Cu Pace Si Iubire In Lume, Sa Convietuim Cu Extraterestri( :)) ) Etc.AM PUS LA NIMEREALA MATERIAAs Vrea Sa
Lungimea Unui Dreptunghi E De 3 Ori Mai Mare Decit Latimea . Daca Lungimea Ar Fi Fost De 3 Ori Mai Mica Si Latimea De 3 Ori Mai Mare Acesta Ar Fi Fost patrat .
De Ce Razboiul De 100 De Ani A Durat 116 Ani?? Are Vreo Logica ?:))) Bine Ca Ioana D'arc I-a Pus Punc Ca Altfel Razboiul De 100 De Ani Ave 5640078 Ani =))))
Imi Puteti Da 3 Exemple De Substantive Care Sa Se Potriveasca Adjectivelor :gol\plin\lin .??
Un Vas Inchis De Volum V= 1 Dmc Contine O Cantitate Constanta Dintr-un Gaz Ideal Monoatomic Aflat La Presiunea P1=10 La Puterea A 5 Pa.Gazul Este Incalzit Pina
Calculeaza Volumul Unui Cub Gol,cu Latura De 5 Cm .ce Masa De Apa Putem Pune In Cub?
Argumentati:Magazinul Este Punctul De Intalnire A Trei Categorii De Persoane.
Vreau Si Eu O Compunere Cu Locutiuni Verbale
Imi Dati Va Rog Raspunsul La Intrebarea Asta ? "Dati Un Contraexemplu Pentru A Demonstra Ca Propozitia : Daca 3 / A Si 6/a , Atunci 18/a , A ∈ \ {0} . Este Fals